Amandelbroodjes

Type: Ontbijt & lunch

Tijd: 45 min

Hoeveelheid: 6-8 stuks

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 40g ghee boter
  • 120g amandelmeel
  • 25g kokosmeel
  • 3 eetlepels psylliumvezels
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breek de eieren boven een schaal en klop ze los.
  3. Hou een klein beetje eimengsel apart om de bolletjes in te smeren.
  4. Doe de boter in een pan en smelt op een laag vuur.
  5. Meng dit door de geklopte eieren.
  6. Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng ze goed.
  7. Meng alles door het eimengsel en laat het deeg 10 min rusten.
  8. Vorm met natte handen 6 bolletjes van het deeg.
  9. Leg deze op het bakpapier bekleedde bakplaat.
  10. Bestrijk de bolletjes met het losgeklopte eimengsel.
  11. Laat de bolletjes 20 min bakken in de warme oven op 200 graden tot ze goudkleurig worden.