Home
Holistische werkwijze
Mijn visie
Klachten
Consultatie
Analyses
Blog
Contact
Home
Holistische werkwijze
Mijn visie
Klachten
Consultatie
Analyses
Blog
Contact
Boekweit-amandelcake
Type: Ontbijt & tussendoor
Tijd: 45 min
Hoeveelheid: 6-8 stuks
Ingrediënten
2 bananen
100g boekweitmeel
50g amandelmeel
1.5 tl bakpoeder
3 eieren
200g echte boter
snufje zout
snufje kaneel
Bereidingswijze
Pureer de bananen tot een papje.
Voeg één voor één de eieren toe, samen met de kaneel.
Voeg het boekweitmeel, amandelmeel, bakpoeder en zout toe.
Laat het klontje boter smelten en voeg dit erbij.
Meng dit door het beslag tot het helemaal is opgenomen.
stort het beslag in een met bakpapier bekleed cakeblik.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de vorm.
Voeg ook enkele pecannoten toe.
Bak de cake 35-40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.