Havermoutpap met banaan en gestoofde appeltjes
Type: Ontbijt
Tijd: 15 min
Hoeveelheid: 1 persoon
Ingrediënten
- Banaan (1/2 stuk)
- Appel (1 stuk)
- Plantaardige melk (haver of amandel) 300ml
- Havermout (4 eetlepels)
- Amandelnoten (10 stuks)
- klontje Boter
- Kaneel (hoeveelheid naar keuze)
- Walnoten (4 stuks)
Bereidingswijze
- Snij de banaan in stukjes en voeg deze bij de plantaardige melk.
- Mix het geheel.
- Neem een steelpannetje en voeg hierin de gemixte banaan en plantaardige melk.
- Voeg de havermout toe en zet op een zacht vuurtje.
- Snij de appel en amandelnoten in kleine stukjes.
- Neem een bakpan en laat hierin de boter smelten.
- Voeg de stukjes appel en amandelnoten toe.
- Breng op smaak met wat kaneel en stoof de appeltjes tot ze zacht zijn.
- Neem een ontbijtbol en voeg hierin de havermoutpap.
- Werk af met de appel/amandelnoten topping
- Voeg bovenaan nog enkele stukjes walnoten toe.